avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 0,82 proba etilotest și rezfuzul recoltării probelor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

0,82 proba etilotest și rezfuzul recoltării probelor biologice

Care este pedeapsa pe care o pot primi pt un accident fără victime sau pagube materiale, fără cazier ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:21, 4 Aprilie 2020
De la 1 la 5 ani, art 337 NCP
Daca nu sunteti recidivist, o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, plus o pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere, poate sa fie cel mai urat scenariu.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu sunteti recidivist, o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, plus o pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere, poate sa fie cel mai urat scenariu.

Mulțumesc foarte mult !
Și in cea mai blândă varianta care ar fi pedeapsa ? Ce se va întâmpla mai departe ? Ce trebuie sa fac in continuare pentru o sentința mai blândă ? Casco ma despăgubește ?
Mulțumesc anticipat !
Puteti sa va angajati un avocat pentru o reprezentare cat mai eficienta. Casco nu va despagubeste, deoarece erati sub influenta alcoolului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Cât poate dura un proces penal pentru accident și alcool la volan? Deac Andrei Deac Andrei Bună seara ! Am și eu o problemă. Acum 5 zile pe data de 22.10.2017 am făcut accident acrosând trei mașini parcate din care au rezultat doar pagube ... (vezi toată discuția)