avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am imprumutat masina unui sofer beat cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am imprumutat masina unui sofer beat cu alcoolemie peste ...

Daca am imprumutat masina unui sofer beat cu alcoolemie peste 0,8 si eu eram in masina, dar masina nu este pe numele meu, ci pe numele mamei mele, eu o sa am consecinte avand in vedere ca masina nu era pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 20:22, 7 Iunie 2022
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu contează proprietarul mașinii, ci deținătorul ei, adică persoana care i-a încredințat-o șoferului beat.

Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/articol_548...

Dacă a avut peste peste 0,80 g/l de alcool pur în sânge și știați că a băut riscați dosar penal. Dvs., nu mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu alcoolemie de 0,84 in aer respirat crisu_10 crisu_10 Salut.Am fost prins cu o alcoolemie de 0,84 si nu stiu care ar putea fi consecintele.Este prima abatere,nu mai am nici o alta pata la cazier.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)