avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare silita. buna ziua. Am un proces ...
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare silita. buna ziua. Am un proces verbal de stabilire ...

somatie executare silita.
buna ziua. Am un proces verbal de stabilire a creantelor bugetare incheiat de AFIR.. ANAF a emis titlu executoriu, contestat de mine in instanta. Nu a ramas definitiva hotararea instantei ca intre timp am mai primit un titlu executoriu cu alt nr, si alta data pentru acelasi proces verbal. ce este de facut...?
contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-rog raspuns urgent catalina_maria2012 catalina_maria2012 1. Procesul verbal cu cheltuieli de executare intocmit de BEJ (titlu executoriu) poate fi contestat ca un act emis de o autoritate publica si BEJ are calitate ... (vezi toată discuția)
Actiune anulare creanta bugetara adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Reprezint o societate comericala si am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru o creanta, care de fapt nu exista. Am initiat ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)