avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua am o intrebare referitoare la o autorizație ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua am o intrebare referitoare la o autorizație de stivuitorist ...

Buna ziua am o intrebare referitoare la o autorizație de stivuitorist o am din 01.10 2021 si nu am nici o viză pe talon vreau sa lucrez si nu stiu daca mai este valabilă sau cum procedez trebuie sa fac iar un curs ceva ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 13 Iunie 2022
Ordinului Ministrului Economiei 2154/ 2009, privind punerea in aplicare a Prescriptiei Tehnice CR8 - 2009 mentioneaza:
"Toate autorizatiile ISCIR pentru deserventi sunt valabile pentru o perioada de 4 ani, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita prin participarea la un stadiu de instruire in vederea prelungirii valabilitatii organizat de formatori autorizati de catre ISCIR IT in acest scop, pentru fiecare meserie care intra sub incidenta ISCIR".
Trebuie sa obtineti viza anuala pe talon pentru anul 2022. Posibil (nu detineti talonul avizat pentru 2021, dar autorizatia este in termen), fara efectuarea unui curs de perfectionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie de stivuitorist raducrisa raducrisa Daca autorizatia de stivuitorist a fost eliberata in decembrie 2013 si ultima viza pe talon este din decembrie 2017, autorizatia mai este valabila? In 2018 ... (vezi toată discuția)
Talon de vize iscir cristi2k cristi2k in cazul unui autorizatii(de stivuitorist) noi facuta in acest an, necesita completarea talonului daca nu a depasit un an? intreb acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)
Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)