avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! În perioada de preaviz, se poate desface ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! În perioada de preaviz, se poate desface contractul ...

Bună ziua! În perioada de preaviz, se poate desface contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 15 Iunie 2022
Bună ziua! Angajatorul se leagă de acest paragraf din codul muncii, respectiv contract, atunci când obliga angajatul sa facă altceva decât ceea ce are în fisa postului: ,, c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor".
Acesta amenință angajatul și îl hartuieste zilnic.
Are acest drept, iar salariatul îi poate contesta decizia data...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment scris salariat AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, In ce masura poate fi aplicat un avertisment scris unui salariat, pentru absentarea fara a anunta angajatorul in prealabil si comportament ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz tonyhadar tonyhadar as vrea sa stiu daca faptul ca angajatorul nu a fost in stare sa produca o fisa a postului intr-un termen de doua luni imi da dreptul sa demisionez fara ... (vezi toată discuția)
Semnare fisa post retroactiva theonewho theonewho Buna ziua, Va prezint următoarea situație, pentru care va rog sa îmi transmiteți dacă exista cai de atac: sunt angajata la o firma din luna ianuarie, ... (vezi toată discuția)