avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision exagerat extragere bancomat.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision exagerat extragere bancomat.

Bună ziua,
Doresc să aflu ce pot face în situația în care comisionul de retragere de la bancomat (altul decât cel al emitentului cardului) este aberant. Mai mult de atât din cauza unor setări ale acestor bancomate, sunt obligat să scot de 2 ori sau de 3 ori că să ajung la suma dorită. Știu că în lege era specificat ca acest comision să fie afișat pe ecran înainte de acceptul tranzacției, acum văd că în afară de un disclaimer general nu mai există nimic. Este exagerat un comision de 30 lei la o tranzacție de 500 de lei (15 lei pe tranzacție... una de 300 si alta de 200 de lei).
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
CiocanelL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Posta , utilizator 09:44, 15 Iunie 2022
Folositi alt bancomat, al altei banci.
Reclamati faptul ca nu este afisat comisionul .
Sigur nu exista un buton pt " alta suma"?
Sigur, am observat acelasi lucru la bancomatele BT. Se pot scoate doar anumite sume si nu se afiseaza comision, se anunta doar ca exista daca folosesti cardul emis de alta banca, oricare ar fi ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)
Retragere numerar bancomat Paica Florica Paica Florica Daca am card la o banca si vreau sa scot pensia de la alta banca se percepe comision? Si daca da,este suma fixa sau funtie de suma retrasa? Multumesc f mult (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)