avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!Am primit o decizie de imputare de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!Am primit o decizie de imputare de la serviciu pe ...

Buna seara!Am primit o decizie de imputare de la serviciu pe care am contestat-o iar comisia de cercetare administrativa a respins contestatia. In urma raspunsulului am formulat plangere catre comisia de solutionare a contestatiilor, plangere pe care angajatorul conform art 31 din og 121/1998 avea obligatia sa o inainteze in 5 zile. Au trecut 30 de zile si angajatorul nu a transmis-o. Am aflat intamplator. Este abuz in serviciu? Pot face plangere penala? Multumesc

Alte discuții în legătură

Nulitatea unei decizii de imputare fl.neagu fl.neagu Nerespectare articolului 30 alin(4) din OG 121 din 1998(Raspundere materiala a militarilor), cu privire la termenul de cel mult 15 zile cand trebuie comunicata ... (vezi toată discuția)
Este lovita de nulitate decizia de imputare? vasilica52 vasilica52 Buna ziua, O decizie de imputare emisa impotriva subsemnatului (la aproape 10 ani de la trecerea in rezerva cu drept de pensie), in urma unei succesiuni de ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi ilegala v_adrian_mihai v_adrian_mihai As dori sa-mi spuneti cum pot sa suspend aplicarea unei popriri instituita de ANAF asupra conturilor mele bancare? Aceasta poprire a dost instituita ca urmare ... (vezi toată discuția)