Boncu Constantin 
	    	Avocat

Boncu Constantin 
	    	Avocat	    

Daya 
	    	Utilizator

Daya 
	    	Utilizator	    

fl.neagu 
	    	Utilizator

fl.neagu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 vasilica52	                   

Buna ziua,
O decizie de imputare emisa impotriva subsemnatului (la aproape 10 ani de la trecerea in rezerva cu drept de pensie), in urma unei succesiuni de ... (vezi toată discuția)
	                    vasilica52	                   

Buna ziua,
O decizie de imputare emisa impotriva subsemnatului (la aproape 10 ani de la trecerea in rezerva cu drept de pensie), in urma unei succesiuni de ... (vezi toată discuția)

mitzu_comb	                   

Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul.
Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)
	                    mitzu_comb	                   

Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul.
Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)

Alexandru8899	                   

In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru8899	                   

In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)