avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce posibilitati exista pentru cei cu peste 35 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce posibilitati exista pentru cei cu peste 35 ani munca dar nu ...

Ce posibilitati exista pentru cei cu peste 35 ani munca dar nu atinsa virsta de pensionare?La noi de ce nu se aplica exm din Republica Moldova pentru cei cu stagiu lung de cotizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 18 Iunie 2022
Posibilitate : doar modificarea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, adresez o intrebare pentru sotia mea. in momentul ... Pricop St Pricop St Buna ziua, Adresez o intrebare pentru sotia mea. In momentul actual are un stagiu de cotizatie efectiv de 34 ani 10 luni si 18 zile. Virsta 56 ani. Din ... (vezi toată discuția)
Pensie la 60 de ani fara penalizare? DanutBogdan DanutBogdan Buna ziua, Am 60 de ani (in august 2025), 34 de ani de contributie la pensii, 5 ani de facultate la zi, 9 luni de armata, 9 luni de somaj in anul 1996. Pot ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. As dori sa stiu cand ma pot pensiona. Sant nascut pe 23 08 1959 am 33ani vechime, din care 19 ani si10 luni grupa 1 si 3ani grupa 2. Pot iesi la ... (vezi toată discuția)