avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare penitenciar Austria catre România
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare penitenciar Austria catre România

Mutare penitenciar austria catre romania? daca persoana are prejudiciu in austira de 50kE si se muta in romania trebuie sa faca termen sau nu?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:12, 28 Iunie 2022
daca persoana are prejudiciu in austira de 50kE si se muta in romania trebuie sa faca termen sau nu?
Daca a fost condamnata penal, se poate face transferul, desi ma indoiesc ca ar fi mai bune conditiile de detentie din Romania.

Daca nu e vorba de condamnare penala, ci de detinere in vederea "stimularii" pentru a plati o datorie, nu se poate face transferul, deoarece dreptul roman nu are astfel de pedepse. Sau, daca eventual s-ar face transferul, ar fi direct eliberat in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Mutarea intr un alt penitenciar mai aproape de casa melinaR melinaR buna seara am un nepot care e inchis de 5 ani si ceva are de facut 7 ani jumate si e la un penitenciar de 100 si ceva de km distanta de casa ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Angajare detinut ancuta butnaru ancuta butnaru AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)