avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut ! Am și eu o întrebare , daca am domiciliul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut ! Am și eu o întrebare , daca am domiciliul în Spania ...

Salut !
Am și eu o întrebare , daca am domiciliul în Spania și numai am nici un act de acolo ,m.am întors în țară,mi am redobândit certificatul de naștere și scos buletinul provizoriu pentru un an de zile ,cu domiciliul în țară, Va rog sa mi spuneți cum și în ce baza a legii pot obține un nou pașaport ,având în vedere că am avut pașaport electronic ,iar cei de la pașapoarte și primării,până acum ,mi au cam dovedit că nu prea știu legile și nu au mai deloc interes pentru cetățenii români...., spune-ți mi va rog ce și cum pot rezolva încât să mi dobândesc cunoștințe necesare pentru ceva atât de normal ! Mulțumesc pentru ascultare! :)
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 11:26, 20 Iunie 2022
Paşapoartele simple electronice se eliberează, la cerere, cetăţenilor români care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 248/2005 cu modificările şi completările ulterioare, privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate şi nu se află în una dintre situaţiile de suspendare a dreptului de a călători în străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul romanesc... vdc vdc O cetateana Moldoveanca casatorita cun cetatean Romin are dreptul sa-si faca pasaportul romin dupa sot? (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Pasaport ca act de identificare la notar? DanLiciu DanLiciu La notar, pentru identificarea cumparatorului unui teren, se poate utiliza doar pasaportul (persoana in cauza este domiciliata in Romania), dar cartea de ... (vezi toată discuția)