avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Conform OUG 80/2022, de la 1 iulie se ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Conform OUG 80/2022, de la 1 iulie se suspenda organizarea ...

Buna ziua.
Conform OUG 80/2022, de la 1 iulie se suspenda organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi libere, cu anumite exceptii.
Intrebarea este: daca intr-o scoala mare, cu PJ, nu am contabil, pot organiza concurs pentru acest post? Postul de contabil intr-o scoala se incadreaza in acele exceptii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:56, 21 Iunie 2022
Dacă este post unic, da. Prin post unic se înțelege:
- acel post ale cărui atribuţii, prin conţinutul şi natura lor, sau responsabilităţii stabilite nu se regăsesc într-o altă structură organizatorică;
sau
- un post dintre cele aflate în structura în care există numai posturi vacante.

Totuși, mai aveți timp până în data de 01.07.2022 să demarați procedurile de ocupare a postului respectiv, chiar dacă procedura în sine se va încheia ulterior. De asemenea puteți ocupa postul în cauză fără restricții prin transfer / detașare, chiar și după data de 01.07.2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor ... Hercule36 Hercule36 La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor (demisia titularului). Se poate organiza concurs? (vezi toată discuția)
Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie ... Viovio36 Viovio36 Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie se dă drumul la angajări la stat (in Ministerul Apărării mă interesează în mod special) (vezi toată discuția)
Angajare post unic! Jurist3012 Jurist3012 Buna ziua, ma puteti ajuta va rog frumos cu lamuriri in privinta definitiei postului unic ! In organigrama institutiei la care lucrez exista doua posturi ... (vezi toată discuția)