avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa vand apartamentul. In contractul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa vand apartamentul. In contractul de vanzare-cumparare ...

Vreau sa vand apartamentul. In contractul de vanzare-cumparare semnat cu dezvoltatorul sunt stipulate servicii de mentenanta si canalizare apa, pentru care se achita taxa lunara de 145 lei. Pentru ca nu au mai prestat aceste servicii, s-a oprit plata facturilor si i-am dat in judecata.
Acum, pentru dosarul necesar vanzarii apartamentului este necesara dovada platilor utilitatilor la zi. Este suficienta dovada procesului mai sus mentionat? Sau ce altceva ar fi de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 10:18, 23 Iunie 2022
Da, este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un dezvoltator sa-ti taie accesul la uitilitati daca nu este constituita o asociatie de proprietari? Lazar69 Lazar69 Buna ziua, Banca si fondul de garantare mi-au aprobat cererea de creditare pentru achizitionarea un apartament intr-un bloc construit in 2017 cumparand de ... (vezi toată discuția)
Plătesc, la dezvoltator, taxă de mentenanță a imobilului prea mare și aș vrea s-o renegociez sau să întrerup contractul. ce pot face dacă mi-ar bloca utilitățile din acest motiv? alexwtf alexwtf Buna ziua, Am achizionat de curand un apartament intr-un imobil direct de la dezvoltator. Pentru utilitati am facut contract individual cu fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa ... adina22222222 adina22222222 Buna ziua, Este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa o taxa de la cumparator (bloc nou) pentru racordarea unui apartament (nu a ... (vezi toată discuția)