Buna ziua!
Am si eu o problema pentru care solicit sprijin. Vecinul din fata casei, a carui casa se afla la 40 cm de gardul ce desparte proprietatile noastre, a facut cateva gauri in peretle casei lui pentru a isi monta teava de evacuare a hotei, alta pentru evacuarea gazelor arse de la boiler si alta pentru o fereastra. Stiu ca pentru fereastra legea e clara in sensul ca nu este permis, insa pentru teava de la hota ( pe unde iese tot mirosul de mancare) nu stiu daca exista reglementare. Ca orice proprietar care vrea sa se bucure de intimitate si aer curat as vrea sa stiu daca exista o modalitate/legislatie pentru a elimina aceste neajunsuri. Multumesc!
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nici dvs. nu ar trebui sa aveti nimic inspre vecin, nici macar fereastra. atunci de unde mirosuri ?
Totusi, trebuie sa lamuriti niste aspecte, cum s-a ajuns la acea distanta de 40 cm, pentru ca:[ link extern ]
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru hota, vecinul dvs. ar trebui sa discute cu dvs (acord) si l-as sfatui sa-si construiasca o tubulatura verticala care sa duca acele mirosuri cat mai sus.
Dar distantele dintre case mi se par extrem de mici, probabil ca dezvoltatorii au exploatat la maximum terenul...
Montare hota.
Costy16
Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire?
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)