avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In contractul colectiv de munca angajatorul poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In contractul colectiv de munca angajatorul poate introduce ...

buna ziau!
In contratul colectiv de munca angajatorul poate introduce o clauza prin care sa poata acorda decontarea cheltuielilor de transport diferentiat ,respectiv pentru personalul tesa o suma fixa, iar pentru personalul muncitor decontarea sa fie facuta diferentiat in functie de distanta pe baza de documente justificative ex abonament, bilete de calatorie etc.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 27 Iunie 2022
Angajatorul unilateral nu poate introduce o astfel de clauza...insa de comun de acord cu sindicatul/reprezentantii salariatilor se poate introduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport salariat tatiana1 tatiana1 Am primit pentru transportul salariatului de la domiciliul sau la locul de munca: -bilete de calatorie microbuz - bon fiscal microbuz si -bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Decontare transport salariat smari smari Buna ziua! Spera este următoarea: Salariatul ,in baza prevederilor Contractului Colectiv de Munca,beneficiază de decontarea transportului intre localitatea ... (vezi toată discuția)