avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca s-a facut iesirea din indiviziune ( asa mi s-a spus ca prin instanta ), la un imobil aflat la curte comuna cu alte 2 imobile, in extrasul CF solicitat recent, mai poate aparea pod comun? Mentionez ca cei care sustin ca au iesit din indiviziune, au construit un etaj suplimentar la nivelul podului initial peste care au construit un alt pod, inchizand partea lor, separandu-se de celelalte 2 apartamente. Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructie mansarda in podul unui bloc oroles77 oroles77 Buna . Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil p+2 .Imobil dat in folosinta in 2008 .Zilele trecute am aflat cu stupoare ca fostrul constructor a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unui act notarial ssosso ssosso Am un scandal cu un vecin nu vrea sa mi cedeze un pod de la casa noi fiind proprietari comuni pe aceeasi casa dar cu intrari separate avem un act de iesire din ... (vezi toată discuția)
Coproprietate si trai in comun ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o problema legata de coproprietatea in indiviziune. Daca eu detin apartamentul principal dintr-un imobil de P+1+MANSARDA, si sunt proprietar pe ... (vezi toată discuția)