avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna am o întrebare ,eu și soțul meu am vrea sa dam ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna am o întrebare ,eu și soțul meu am vrea sa dam o declarație ...

Buna am o întrebare ,eu și soțul meu am vrea sa dam o declarație la notar cum ca dacă unul dintre noi Înșeală renunța de buna voie la toate bunurile și tutela copiilor ,exista aceasta posibilitate sau este luată in considerare de instanța in caz de divorț?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiti care e culmea dle coleg, ca ambii erau de conditie atât social cat si material cu mult peste peste medie,,dna corporatista high management iar dl pilot..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si partaj nicomarco nicomarco sunt casatorit din anul 1994 .am inceput un divort in luna februarie 2013 si, ca orice divort, este cred perioada cea mai aiurea din viata unui cuplu. am mai ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- dovezi divort simplis simplis Sunt sigur ca are pe altcineva in strainatate unde lucreaza .Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege din care reiese ca ... (vezi toată discuția)
Copil nascut inafara casatoriei: dreptul la mostenire pirvu daniela pirvu daniela sunt casatorita de 15 ani iar sotul meu a avut o relatie extraconjugala acum 4 ani de unde a rezultat un copil pe care l-a recunoscut (3 ani), specific ca si ... (vezi toată discuția)