avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public a primit drepturi salariale ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public a primit drepturi salariale necuvenite in luna ...

functionar public a primit drepturi salariale necuvenite in luna iunie 2021. Se calculeaza accesorii la suma pe care trebuie să o restituie acum in iulie 2022? Vă rog baza legala.
Cel mai recent răspuns: roxanas , utilizator 16:46, 14 Iulie 2022
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la drepturi salariale 100marian2011 100marian2011 In intervalul oct 2012 apr 2013, au fost incasate necuvenit anumite drepturi salariale in suma de 800 lei. La banii care trebuisc returnati (800)se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale bonaparte bonaparte am o intrebare : am demisionat de la firma x pe 31 martie , intre timp m-am angajat la o alta firma ; firma la care am lucrat pana pe 31 martie mi-a virat ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea situație : - conform Art. VI(1) din OUG 130 /2021 - Plata sumelor ... (vezi toată discuția)