avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, îmi puteți spune, vă rog, de care cod ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, îmi puteți spune, vă rog, de care cod Caen am nevoie ...

Bună ziua, îmi puteți spune, vă rog, de care cod Caen am nevoie pentru a mă ocupa cu interviurile de angajare pentru diferite companii internaționale? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin-iulian , utilizator 16:21, 5 Iulie 2022
Cod CAEN 7810 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca
Bună ziua, Vă mulțumesc pentru răspuns.... pentru acest cod caen 7810 este necesar să se respecte normele metodologice conform legii 156/2000, dar nu aceasta ar fi problema... problema este că având acest cod caen 7810 ,cei de la ITM te numesc/consideră angajator pe cel care se ocupa de interviu, chiar daca te vei ocupa doar cu interviul de angajare iar contractul de muncă se semnează între candidat și angajatorul străin pentru care ai efectuat interviul de recrutare..... și nu mi se pare logic și corect , deoarece mă ocup doar de un interviu și astfel că doresc să evit din cauza birocrației,dar și a amenzilor f mari acest cod 7810
Aceste interviuri nu pot fi catalogate precum o consultanta HR ???

Vă mulțumesc
Cornel Vasile a scris:

Cod CAEN 7810 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Firma recrutare și plasare forță de muncă angel67 angel67 As vrea sa deschid o firma de recrutare si plasare forta munca in strainatate. Eu sunt din Constanta. Ce acte sunt necesare . As prefera o persoana de contact ... (vezi toată discuția)
Activitati recrutare pe intreprindere individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, am infiintat o intreprindere individuala cu CAEN 7830 Servicii de furnizare si management a fortei de munca. Doresc sa va intreb daca pot incheia ... (vezi toată discuția)