avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In urma unui test de paternitate cerut de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In urma unui test de paternitate cerut de tata,s-a ...

Buna ziua. In urma unui test de paternitate cerut de tata,s-a constatat că nu el este tatăl biologic al copilului la care a plătit pensie alimentara până acum. As vrea sa știu dacă aceasta pensie se poate recupera de la mama,sau rămâne să nu se mai plătească de acum? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pensia de intretinere, incasata in mod necuvenit, poate fi restituita, insa actiunea de tagada de paternitatea trebuie admisa, iar hotararea trebuie sa fie definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn dany6969 dany6969 Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)