avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA Pictura Handmade Buna ziua doresc sa îmi deschid ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA Pictura Handmade Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( ...

Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( căni ,pahare, tablouri , portofele, agendă , ceasuri de perete, cutii de bijuterii , cercei și lanț cu pandantiv , haine, produse din lemn decorative toate pictate )
Pot sa deschid fara a avea o diplomă în arte sau trebuie sa deschid sub alta formă ( ex. SRL) ? Și dacă de poate pe PFA ce coduri caen ar trebui sa folosesc ?

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzarea produselor realizate personal pe platforme digitale Leo13 Leo13 Buna. Vreau sa deschid un II pentru hobby ul meu. Lucrez cu tehnica quilling si fac diverse articole de decor (tablouri, cercei, cutii de bijuteri, decoratiuni ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)