avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Referitor la platforma RO e-transport.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Referitor la platforma RO e-transport.

Buna ziua! Lucrez in cadrul departamentului de achizitii/livrari intracomunitare din cadrul unei societati care lucreaza in lohn pentru doua firme din EU, mai precis confectii textile, cod caen 1413 si intrebarea mea este daca avem obligatia de a inregistra transportul de marfa pe RO e-Transport avand in vedere ca noi doar prelucram materia prima si livram, de fapt, manopera pentru comenzile executate.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: anicarodica1969 , utilizator 08:28, 12 Iulie 2022
Intre timp am aflat de pe site-ul ANAF, sectiunea Asistenta contribuabili, ca trebuie sa ne inregistram si sa declaram marfurile pe RO e-Transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)