avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Detin doua imobile mostenire si doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Detin doua imobile mostenire si doresc sa fac cadastrarea ...

Buna ziua ,
Detin doua imobile mostenire si doresc sa fac cadastrarea gratuita prin PNCCF. V-as ruga sa-mi explicati ,cum as putea sa fac aceasta cadastrare.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: itun , utilizator 19:30, 2 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic exista demarat programul de cadastru gratuit dar...care este conditionat la nivel teritorial de alocarea sumelor aferente de catre guvern...
Pentru clariifcarea situatiei,contactati serviciul de cadastru local care va poate comunica daca a primit sau nu sumele aferente programului de cadastru gratuit
Succes !
Va multumesc foarte mult !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plus ca aceasta cadastrare o face Primăria pentru ea, pentru evidentele proprii.
Nu pentru cetățeni. La modul, ca nu va fi înmânata oamenilor, ca să încheie tranzacții imobiliare.
Fac aceasta precizare, pentru ca multă lume are impresia ca o sa le facă Primăria documentația cadastrala gratis și ...ura la intabulat si la încheiat acte notariale cu costuri mai mici !
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa mostenita cadastrata gratis? GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Am mosyenit 25% dintr-o casa in 2010.Nu a fost facut succesiunea.Acum pot cere sa fiu trecut in casa mostenita ca coproprietar gratis?daca da ce acte ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.se poate intabula actele juridice conform art 888 cod ... petre_marian petre_marian Buna ziua.se poate intabula actele juridice conform art 888 cod civ .urmand ca ulterior sa fac cadastru . (vezi toată discuția)