avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intimidarea martorilor într-un proces de divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intimidarea martorilor într-un proces de divorț

Bună ziua.
Revin la dumneavoastră cu o întrebare legată de protecția martorilor în cazul unui proces de divorț. Soțul meu a primit citația recent și a început să agaseze martorii.
Pentru că soțul meu are niște probleme psihice, martorilor le este teamă și se simt expuși la imprevizibilitatea lui.
Ce se poate face în această situație? Are voie soțul meu să îi contacteze? Are voie să pună presiune directă sau indirectă pe ei?
Cum îi protejează legea pe acești martori?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
alinaev, utilizator
Nu i protejeaza in nici un fel mai ales ca este vorba despre un proces civil.Daca exista posibilitatea unor producerii unor fapte de natura.penala sau contraventionala atunci martorii pot sesiza la poliție,suna la 112.Stiu ca pt dvs e un proces probabil dureros cu diverse implicatii dar din punct de vedere strict juridic e ceva banal,căsătoria se va desface etc.Ar tb sa aveti av care sa monitorizese situatia,sa discute cu martorii etc
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in procesul de divort Claudiu87 Claudiu87 Buna ziua. Rog persoanele care pot sa ma ajute cu raspunsurile lor la urmatoarele intrebari: 1) Poate depune marturie nepoata adulta, la procesul de ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma acuze de parasire de domiciliu , sa ma intorc acasa ? anita2303 anita2303 buna ziua , am o problema mai delicata sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori ... (vezi toată discuția)
Plecare din casă înainte de divorț: cum se poate face asta urgent fără să existe consecințe negative la proces? johnalexander johnalexander Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi, recomandari in urmatoarea situatie. Nepoata mea, casatorita de aproximativ 7 ani doreste sa plece ... (vezi toată discuția)