avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caiet de practică!!!!!!!!!!!!!!Bună ziua....găsesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caiet de practică!!!!!!!!!!!!!!Bună ziua....găsesc aici pe cineva care m-ar putea ajuta să ...

Bună ziua....găsesc aici pe cineva care m-ar putea ajuta să completez Caietul de practică ? Pentru Anul 4/ Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative/ Programul de studii Drept IF / IFR
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 10 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care sunt nelămuririle dvs și cum va poate ajuta acea persoana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta sau lunga durata weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Doresc sa ma inscriu la un concurs pentru un post de functionar public la care se cer studii superioare de lunga durata. Eu am absolvit cu ... (vezi toată discuția)
Model de lucrare practica melek_18d melek_18d sunt studenta la USH si a-si vrea si eu sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de practica de anul 4 completat...am nevoie urgentttttttttt multumesc ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)