avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare de scurta sau lunga durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare de scurta sau lunga durata

Buna ziua,

Doresc sa ma inscriu la un concurs pentru un post de functionar public la care se cer studii superioare de lunga durata. Eu am absolvit cu diploma de licenta in 2015 Facultatea de Stiinte si Litere, program IFR, durata de 3 ani. Ma incadrez?
Cel mai recent răspuns: weedmastersr , utilizator 20:46, 30 Septembrie 2018
Deși legislația nu mai definește sintagmele respective, prin studii de lunga durata s-ar înțelege, în prezent, absolvirea ciclului I și ÎI Bologna.

În speță, consider ca nu aveți îndeplinită condiția studiilor, dar intebati și la ANFP.
Inteleg. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)