avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum aflu unde este arhiva ROMTELECOM Mangalia ? În ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum aflu unde este arhiva ROMTELECOM Mangalia ? În perioada ...

Cum aflu unde este arhiva ROMTELECOM Mangalia ?
În perioada 1988-1996 fratele meu, BOGHE DANIEL, a lucrat la intervenții deranjamente rețele telefonice , în cadrul acestei firme.
Dorește să obțină o adeverință cu vechimea și grupa de muncă pentru pensionare.
MULȚUMIM ANTICIPAT PENTRU SPRIJIN !

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca. dinunicolae dinunicolae buna ziua,am si eu o intrebare,in perioada 1988-1991,am lucrat la o firma de transport,ulterior,plecand de la aceasta firma in somaj,astazi 22.07.2013,am mers ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)