buna ziua,am si eu o intrebare,in perioada 1988-1991,am lucrat la o firma de transport,ulterior,plecand de la aceasta firma in somaj,astazi 22.07.2013,am mers la acea firm,pentru ami scoate o adeverinta care sa ateste ca am lucrat in acea perioada,avand si grupa,dar,surpriza....acea firma nu mai exista,specific,era o firma de transport foarte mare,ulterior am gasit un nr.de tel si am sunat,acea persoana a spus ca se ocupa de arhiva autobazei 1,dar,nu si de arhiva autobazei 2,unde am fost eu angajat,tot dumneaei,spunandu-mi,ca arhiva autobazei 2,nu mai exista,nu sa ocupat nimeni de acea arhiva...si sa pierdut...si se va lua in calcul,doar ceea ce este scris in cartea de munca,dar fara grupa...imi puteti spune,va rog,cum pot proceda in aceste caz?urmeaza sa fiu pensionat pe caz de boala si cred ca ar fi bine sa am aceasta adeverinta,sau chiar nu conteaza?...si trebuie platita o taxa pentru a scoate toate adeverintele cu vechime,de pe unde am mai lucrat?va multumesc foarte mult si o seara cat mai placuta.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
14:18, 23 Iulie 2013