avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat ...

Trebuie legalizat acest contract de comodat ? Am nevoie de acordul proprietarului pentru deschiderea societatii in spatiul sau autentificat la notar sau avocat ! Acordul lor il am ,fireste,dar sunt oameni in varsta,si nu as vrea sa-i pun pe drumuri ptr mine.
Mai am o nelamurire... trebuie cumva si schita locuintei pentru declararea sediului social (am gasit ceva pe net referitor la asta,si sincer nu stiu ce sa mai cred) .
Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 12:54, 19 Ianuarie 2010
Nu.Este suficient si sub semnatura privata.
Nu aveti nevoie de schita apartamentului,ci numai dupa actul de proprietate .
Gasiti si pe acest forum rezolvarea, dar pe scurt repet pt Dvs: nu-i nevoie nici de schita, nici de notar sau avocat, ci este contract sub semnatura privata. Proprietarul, semnand acest contract, se subintelege ca-si da acordul.

Succes!
De schita apartamentului veti avea nevoie doar in momentul in care veti solicita Primariei eliberarea autorizatiei de functionare si a fisei de valabilitate pentru activitatile de la sediul societatii (daca va fi cazul).

Contract sub semnatura privata. Fara schita.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
daca la adresa respectiva functioneaza mai multe societati comerciale, va fi nevoie de o schita pe care veti hasura camera ce se va inchiria. uneori se cere asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul a doua firme Liberty Liberty Se poate ca doua firme sa aiba sediul in aceeasi camera? Mentionez deasemenea faptul ca firma A are un singur adminsitrator iar firma B are doi administratori, ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociat unic fara angajati laura.sabou laura.sabou 1. Specimenul de semnatura trebuie facut la notar sau ajunge sa semnezi in fata la persoana de la ONRC? 2. Contractul de comodat poate fi unul facut de tine ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie Jurma Monica Jurma Monica Buna ziua, M-ar ajuta mult lamurirea catorva detalii in ceea ce priveste infiintarea unei asociatii: 1. Stiu ca numarul minim de membrii fondatori este 3; ... (vezi toată discuția)