avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In cazul in care se emite factura in E-factura din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In cazul in care se emite factura in E-factura din site-ul ANAF, ...

In cazul in care se emite factura in E-factura din site-ul ANAF, mai este necesara trimiterea catre beneficiar a facturii fizice, cu semnatura si stampila?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:31, 23 Iulie 2022
Da este obligatoriu comunicarea facturii ca pana acum in pdf sau pe hartie . IN SPV nu se considera comunicarea facturii catre destinatar , este o raportare a acesteia pe serverul ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa inscriu firma in e-factura pentru ca lucram cu autoritatile statului? ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa inscriu firma in e-factura obligatoriu de la 01.07.2022 pentru ca lucram cu autoritatile statului? Cum functioneaza acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul e-factura voicudamian voicudamian am inteles ca trebuie sa ma inregistrez obligatoriu in registrul e-factura.ro eu fiind PFA cu activitate de traducator. Vreau sa stiu daca inregistrarea mea se ... (vezi toată discuția)