avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca pentru care am ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca pentru care am inregistrat ...

Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca pentru care am inregistrat siteul prin 2019, iar ca acum sa vad ca exista o marca inregistrata cu acelasi nume avand cerere depusa de o firma din Polonia in oct 2021 si aprobat in 2022 la inceput. Acea marca nu este folosita deloc si repet, am siteul facut de 3 ani aproape. Are chiar si aceleasi clase pe care vreau eu sa le inregistrez. Coincidenta e prea mare si nu e chiar un nume usor de explicat sau inteles. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:28, 31 Iulie 2022
Depuneți cererea și veți vedea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca la osim, deja inregistrata la oami vorbaretu vorbaretu Situatia e in felul urmator: Vreau sa comercializez un produs sau mai degraba serviciu, un canal de televiziune cu circuit inchis. Ca exemplu de marca: ... (vezi toată discuția)
Înregistrare blog de nisa la osim Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, As vrea sa va intreb care ar fi cea mai buna metoda de inregistrare a unui blog de nisa la OSIM, mai exact pe ce clasa? Exemplul este fictiv ... (vezi toată discuția)
Întrebare cu aspect juridic despre denumirea rezervatã feble feble Vreau sa deschid firma, am rezervat numele (Proiect Educativo) . Am achizitionat si domeniu web www.educativo.ro . Intre timp am identificat ca exista marca ... (vezi toată discuția)