avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Un srl radiat de 4 ani mai poate fi urmărit pentru ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Un srl radiat de 4 ani mai poate fi urmărit pentru datorii fiscale? ...

Un srl radiat de 4 ani mai poate fi urmărit pentru datorii fiscale? Mulțumim anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 19:27, 9 August 2022
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate fara datorii Surmo Surmo Am depus documentele pentru dizolvarea unei firme (Dizolvare fara lichidare). Ce se intampla daca, nu mai depun nimic dupa 30 de zile adica documentele ... (vezi toată discuția)
In cat timp se scoate inactivitatea din cazierul fiscal? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Asi avea ceva de lamurit si nu pot sa gasesc un raspuns. Am fost asociat si administrator la un SRL care a fost declarat inactiv fiscal, fapta ... (vezi toată discuția)
Firma radiata, datorii la stat. Tiffany Tiffany Buna ziua, Va relatez mai jos o situatie si as dori sa ma ajutati cu un raspuns: Am avut un srl. Din cauza ca nu stiu ce bilanturi din 2005 cica nu au fi ... (vezi toată discuția)