avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Daca i-am facut cuiva lucrarea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Daca i-am facut cuiva lucrarea de disertatie, a predat-o, ...

Buna ziua!
Daca i-am facut cuiva lucrarea de disertatie, a predat-o, a obtinut titlul de masterand, imi pot revendica dreptul asupra lucrarii daca discut cu facultatea la care a fost prezentata disertatia?
Cel mai recent răspuns: Sorrina96 , utilizator 13:40, 26 Iulie 2022
Aveti dovada ca dvs ati intocmit-o?
Am cateva conversatii pe whatsapp si fisierul trimis tot pe whatsapp, dar nu mai am inceputul conversatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)
Legea 18 / 1991 - terenuri pe care sunt construite blocuri de locuinte marza_alexa marza_alexa O universitate de stat a obtinut niste terenuri in baza legii 18 / 1991, acestea fiind proprietate privata. In prezent, pe terenurile respective sunt ... (vezi toată discuția)