avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , Am o întrebare la care până acum nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , Am o întrebare la care până acum nu am primit ...

Bună ziua ,
Am o întrebare la care până acum nu am primit un răspuns clar și anume : un rezervist voluntar în armata română are dreptul la voucher de vacanță!?!? Mulțumesc și aștept răspuns
Cel mai recent răspuns: stanel29 , utilizator 09:46, 29 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost acceptat pentru un post de ofițer (sublocotenent) ... LuciRauca LuciRauca Buna ziua, Am fost acceptat pentru un post de ofițer (sublocotenent) rezervist voluntar în Armata Română, făcând pregătirea de 3 săptămâni la Capul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani ... Conttableta77 Conttableta77 Buna seara ,am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani și am ieșit la pensie apt limitat cu pensie anticipată parțial si as vrea sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Rezervisti voluntari armata enacescu enacescu angajatii pot deveni rezervisti voulntari in armata? daca da,cum li se motveaza absenta de la serviciu in timpul misiunilor,antrenamentelor,etc? (vezi toată discuția)