Buna ziua,
In unul din topic-urile mele de mai sus am lasat o adresa de email al administratorului de drum din Ungaria. Tot acolo este si un link catre site-ul lor. V rog sa va adresati lor mai intiii si daca nu gasiti intelegere, apleati la un avocat sa contestati amenzile la judecatoria din raza domiciliului dumneavoastra.
Mai jos este copy-paste la ce am scris eu mai sus. De asemenea, daca le scrieti Ungurilor, atasati si o fotografie cu talonul masinii din care sa reiasa clar clasa masinii. Numarul de inmatriculare, greuatatea, nr de locuri...Va doresc succes!
Mai intii, intrati pe site-ul administratorului de drumuri din Ungaria, • website: www.toll-charge.hu/en si acolo la sectiunea contact gasiti urmatoarea adresa de email: • e-mail: ugyfel@nemzetiutdij.hu. Le scrieti cine sunteti, dnumarul de inmatriculare al autovehicolului, ce sa intimplat, si ca a ti primit notificare de la Inkasso. Ungurii va vor raspunde in aproximativ 14 zile si acolo va vor da toate detaliile deferitoare si modul de plata prin IBAN.