avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari netrimbate si vanzare la locul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari netrimbate si vanzare la locul de munca. ...

Buna ziua am o intrebare am 2 persoane care vinde tigarile de contrabanda si una vinde la o fabrica si una acasa am fost martor cand au cumparat ei tigariile cantitate mare 80 100 cartus am doavada cu conversatie la care client a trebuit am trimis un mesaj ca am dat plangere si intrebare este o sa am problema cu asta cu legea.?
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2022
Utilizator2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: Utilizator2022 , utilizator 16:22, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu evaziune fiscala tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Pun aceasta intrebare in ajutorul unui prieten. Am un prieten care lucreaza la un hipermaket, el find casier exact la casa ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am întrebare În urma cu cateva zile am fost la poliție ... Nic54 Nic54 Buna ziua, am întrebare În urma cu cateva zile am fost la poliție pentru a da o declarație despre un vecin care este acuzat de contrabanda cu țigări ... (vezi toată discuția)