avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In cazul unui ONG,poate numai presedintele asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In cazul unui ONG,poate numai presedintele asociatiei sa hotarasca ...

In cazul unui ONG, poate numai presedintele asociatiei sa hotarasca desfiintarea unui loc de munca sau decizia ar trebui luata in cadrul adunarii generale a membrilor, eventual consiliul de administratie?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:49, 20 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
legea nu prevede nimic, totul este cum s-au impartit prin statut sau eventual prin regulamentul intern sau alte hotarari ale Adunarii Generale si COnsiliului Director aceste atributii. In practica uneori crearea de posturi, angajarea unei persoane, concedierea ei trebuie aprobata de Consiliul Director sau chiar de Adunarea Generala, la alte asociatii tot ce tine de personal salariat e delegat Presedintelui sau altui membru CD sau chiar unei persoane care nici macar nu face parte din Consiliul Director, de ex. un director executiv....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in consiliul director poate fi reprezentat? Lucian_bz Lucian_bz Um membru al consiliului director poate face un mandat de reprezentare si vot pentru alta persoana care sa il reprezinte in cadrul unei sedinte a consiliului ... (vezi toată discuția)
Demisia presedintelui unui ong catre cine se adreseaza? mariabad mariabad Buna ziua, Demisia presedintelui unui ONG catre cine se adreseaza? Catre adunarea generala a ONG-ului? Multumesc! (vezi toată discuția)
Administrator ong ContSters264603 ContSters264603 Presedintele unui ONG poate indeplini si functia de administrator al acestuia? (vezi toată discuția)