avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie mansardare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie mansardare

Buna ziua.
Detin o locuinta, in sector 1, Bucuresti, cu amprenta la sol 52mp, pe care as vrea sa o mansardez. Are pod, dar vreau sa mai ridic cam 1-2m si sa fac o mansarda din lemn. Casa este cumparata de curand cu credit ipotecar. As vrea sa stiu ce demersuri si ce documente sunt necesare pentru a obtine autorizatia de constructie. Eventual poate imi puteti recomanda societati care se pot ocupa de obtinerea autorizatiei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Este necesar sa contactati arhitect sa se pronunte daca actuala constructia suporta modificarea
Daca arhitectul apreciaza ca este posibil,puteti parcurge procedura legala de realizare proiect tehnic,autorizatie de cosntructie si certificat de urbanism,documente pe care ulterior urmeaza sa le depuneti in copie la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa renovez casa finu31 finu31 Buna,as vrea sa imi renovez casa si sa ridic o mansarda.De ce documente as avea nevoie?Imi trebuie un plan sau pot sa fac eu totul?multumesc! (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie STANCIU FLORIAN STANCIU FLORIAN Pentru a transforma un pod in masarda locuibila este nevoie de autorizatie? (vezi toată discuția)