avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Deseuri vegetale si biodegradabile crengi Doresc sa ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Deseuri vegetale si biodegradabile crengi Doresc sa achizitionez ...

Deseuri vegetale si biodegradabile crengi

Doresc sa achizitionez un tocator de crengi,
UNDE gasesc in legislatia de MEDIU ( ..ca am cautat si nu am gasit..nici in 265 nici in 195 ), ce fac sau ce se face cu compostul rezultat in urma tocarii crengilor !....
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 3 August 2022
Cel mai corect raspuns il puteti primi de la Agentia teritoriala de mediu.
Pentru montarea tocatorului de crengi aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. Prin proiect se va prevedea si ce se face cu compostul, cum se valorifica. Pentru a primi aviz/ autorizatie de mediu, la proiect va trebui sa anexati contracte ferme incheiate cu beneficiari care preiau compostul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperare deseuri metalice si nemetalice mariusnt mariusnt Am posibilitatea extinderii unui sc spre o activitate de colectare deseuri metalice si nemetalice de la operatori economici care desfasoara activitati de ... (vezi toată discuția)
Deduceri pentru valorificare deseuri Bogdan Popovici Bogdan Popovici Buna ziua. Care sunt beneficiile fiscale a unei autorizari pentru valorificarea deseurilor (folosirea lor in scopuri productive)? am inteles ca ar fi niste ... (vezi toată discuția)
Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011 subexl subexl Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211? Ce am ... (vezi toată discuția)