avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut sora crescută in orfelinat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut sora crescută in orfelinat

Buna tuturor! Sunt Andreea, am 27 ani.As dori va rog niste sfaturi cum as putea sa mi caut sora. Mama mea era destul de tanara si nu o judec pt alegerea facuta vazand ca nu avea nici o situatie financiara care sa ii permita sa aiba grija de ea cum ar fi avut nevoie. Stiu ca avea hepatita cronica, asa ca a dat-o in grija unui orfelinat din Campina.Numele ei este Carmen Radu, stiu ca acum ar avea 31 ani, am vazut-o doar de 2 ori cand ea avea 8/9 ani si eu 4/5, de sarbatori cand o aduceau la noi acasa. Avea piele maslinie, ochi caprui, par castaniu, ca si structura corporala cred ca ar trebui sa fie ca mine, înaltă și slaba… din păcate atat stiu despre ea. Probabil e o întrebare proasta pt ca a trecut o viața, nu stiu, locuiesc in afara de 15 ani, deci nu stiu exact cum e treaba in România cu datele, deci incerc, e si singura idee pe care o am…Știți cumva dacă e probabil sa primesc informații in caz ca iau toate casele de copii la rând și sun sa întreb despre un copil prezent acolo la începutul anilor 2000? Aștept sfaturile dvs, mulțumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:32, 4 August 2022
Buna ziua,
Sfatul meu este sa contacatti un detectiv particular care sa va ajute.
Acestia, in general, sunt fosti politisti si au alta "deschidere" la autoritati...
Ultima modificare: Joi, 4 August 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea. expertiza adn cercel21 cercel21 Se poate expertiza o scrisoare de amenintare pt. fragmente de ADN? Care este procedura cand depui plangere pt. o scrisoare de amenintare? Vor lua ... (vezi toată discuția)
Detectivi particulari.utilitate sau inutilitate in cadrul procesului penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cat de util ar putea sa fie un detectiv particular in cadrul procesului penal. Cat de bine ar trebui sa cunoasca legea penala pentru a nu exista riscul sa o ... (vezi toată discuția)
Caut copil dat spre adoptie andreicostin andreicostin Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi ... (vezi toată discuția)