avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs pentru ocuparea unui post: se incadreaza sau nu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs pentru ocuparea unui post: se incadreaza sau nu

Buna ziua! Se organizeaza concurs pentru ocuparea unui post, specialitatea comunicatii si tehnologia informatiei, cerintele fiind : pregatire de baza liceul cu diploma de bacalureat, iar daca liceul absolvit nu este in domeniul comunicatii / informatica / IT, sa detina un atestat / diploma / certificat de absolvire a unui curs / program de formare / perfectionare / specializare in domeniul comunicatii / informatica / IT. O persoana care a absolvit facultatea de contabilite si informatica de gestiune, ar putea aplica, doar pe baza studiilor universitare, pentru acest post, desi cerintele prevad ca pregatire de baza liceul cu bacalaureat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 4 August 2022
Sunt unii angajatori care accepta, iar alții nu. Mai bine intrebați la entitatea organizatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Buna ziua, As dori sa fac un curs de perfectionare pentru a activa in domeniul securitatii si sanatatii in munca si psi dar nu stiu ce tip de curs e cel mai ... (vezi toată discuția)
Referitor la cariera de criminalist Adrianahoj Adrianahoj De mult timp am vrut sa inaintez in cariera de criminalist dar am niste nelamuriri, nestiind pe nimeni cu acest interes. Exista un program zilnic sau se ... (vezi toată discuția)
Buna,am absolvit facultatea de biologie,iar acum fac un curs ... cristinaaa12 cristinaaa12 Buna,am absolvit facultatea de biologie,iar acum fac un curs de specialist Ssm,intrebarea mea este daca fac un curs postuniversitar(Ssm) pot infiinta un pfa? (vezi toată discuția)