avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii PFA cu activitate suspendata in timpul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii PFA cu activitate suspendata in timpul anului

Buna seara! Am un PFA pentru care vreau sa suspend activitatea. Pana la acest monent veniturile depasesc 12 salarii minime. Contributiile (CAS si CASS) se calculeaza la 12 salarii minime sau aferent numarului de luni lucrate de la inceputul anului pana la suspendarea activitatii?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:37, 8 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se recalculeaza plafonul la suspendarea activitatii. Daca ati depasit 12 salarii veti achita CAS si CASS la minim .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit cu inceput de activitate in cursul anului andreim28 andreim28 PFA norma de venit cu inceput de activitate in cursul anului La calcularea contributiilor pentru CAS si CASS, in vederea depasirii plafonului de salarii ... (vezi toată discuția)
Taxe venituri extrasalariale claudius022 claudius022 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu informatii cu privire la taxele pe veniturile extrasalariale? Sunt angajat full time (programator) iar pe langa asta am si ... (vezi toată discuția)
Cas/cass pentru începerea activității pfa în timpul anului cosmindone cosmindone Bună ziua, Am început activitatea de PFA sistem real în iunie 2020 (7 luni în total). La acel moment am estimat venituri sub plafon, dar am avut peste ... (vezi toată discuția)