avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Vă salut! Numele meu este Florin Cuc și sunt ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Vă salut! Numele meu este Florin Cuc și sunt redactorul șef ...

Vă salut!
Numele meu este Florin Cuc și sunt redactorul șef al publicației www.jurnalulromanesc.eu, cu sediul în Gersthoferstrasse143 , 1180 ,Viena, Austria. Vă scriu pentru a vă solicita acordul de a putea prelua unele articole de pe site-ul avocatnet.ro și a le publica în Jurnalul Românesc, cu menționarea autorului, sursei și link activ spre articol. Aștept cu interes răspunsul dvs.
Vă doresc toate cele bune!
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:02, 7 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, florincuc,

Trimiteți un mail cu solicitarea dvs. la adresa office@avocatnet.ro.

Completare:
Văd că deja ați preluat integral un articol fără link, deși la finalul lui scrie așa:
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi o solicitare pe adresa office@avocatnet.ro.

E corect? Întreb din punct de vedere jurnalistic, nu din cel al condițiilor site-ului nostru, pe care e evident că le-ați încălcat.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Legalitate link catre un site extern. se considera a fi nerespectarea dreptului de autor? vali_v vali_v Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu legalitatea postarii pe site-ul propriu linkuri catre alte site-uri, de orice natura: presa, vreme, legislatie, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului missyver missyver Stie cineva de unde pot face rost de fisa postului pentru angajatii Media? redactori, redactor sef, producator, cameraman, editor general etc.? (vezi toată discuția)