avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am o intrebare: se poate ca politia sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am o intrebare: se poate ca politia sa pună cuvinte ...

Bună ziua, am o intrebare: se poate ca politia sa pună cuvinte cheie pentru cei care ar fi făcut infractiuni cum ar fi cuvântul furt pentru furat și viol pentru viol ca să știe politia dacă as face infractiuni iar?mi s-a spus ca mi s-au pus cuvinte cheie pentru ca as fi făcut niște infractiuni de aceea va întreb.Da-ti-mi un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:59, 7 August 2022
Nu inteleg ce vreti sa ziceti, ce intrebati de fapt, asa ca nu aveti ce raspuns sa primiti, e o aberatie.
Va suspectează în continuare.
Va pune întrebări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Furt calificat opg opg Buna ziua. Mi s-au furat din casa sume mari de bani si aur , in timp. De banuit mereu se banuia unul din membrii familiei, un copil, si de aceea nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat johnion johnion Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)