avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va ...

Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va extravilan, în prezent, este trecut ca intravilan. Deoarece vreau sa vând acest teren unde ar trebui sa ma adresez pentru actualizarea documentelor cu noua destinatie(contract și documentație cadastrala, carte funciara) Se percep taxe?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 09:06, 9 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va trebuie HCL unde scrie ca e intravilan. faceti o cerere catre OCPI.
Depinde.

Daca terenul este deja intabulat primaria o sa va elibereze o adeverinta in baza careia o sa depuneti o cerere la Biroul de Cadastru pentru actualizarea destinatiei din extravilan in intravilan.

Daca terenul nu este intabulat, atunci luati legatura cu un topograf autorizat ca sa va intocmeasca documentatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - mutare teren din extravilan in intravilan Leordeanu Leordeanu Detin c.f. cu teren in extravilan. In urma actualizarii P.UG. -ULUI terenul rezulta in intravilan . Trebuie sa solicit eu la cadastru aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vreau să cumpăr un teren extravilan în suprafață ... Adriana BCE Adriana BCE Bună seara! Vreau să cumpăr un teren extravilan în suprafață de 1100 mp, situat în continuarea imobilului intravilan CC și arabil- proprietatea mea. ... (vezi toată discuția)