avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare cim - semnare act aditional?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare cim - semnare act aditional?

datorita faptului ca 3 salariati nu mi-au prezentat diploma de absolvire trebuie sa le modific functia si sa le trec la studii medii.
le-am inormat asa cum prevede art. 42 din codulmuncii,cu 15 zile inainte
ce fac daca nu vor sa semneze actul aditional? cum pot iesi din aceasta situatie?
mentionez ca la un control a inspectie muncii m-a avertizat ca tin incadrate pe functie salariati fara diploma de absolvire. initial trecerea lor pe aceste functii s-a facut in baza adeverintelor...dar au trecut 4 ani si nu au mai adus diplomele iar de la scoala le spun ca nu le mai pot elibera pt ca nu mai au cataloage.

pot face un p-v de refuz? cum sa procedez?cert e ca neavand act de studii sunt obligat sa le schimb incadrarea....
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 22:19, 15 Octombrie 2006
poti totusi sa vb cu ei daca nu treciu la intocmirea de acte aditionale si ii pui sa semneze , daca nu vor sa semneze, atunci intocmesti o comisie disciplinara si le aplici un avetisment si le dai termene, apoi la urmatoare intrevedere poti sa le aplici si o sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii absolvite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua !In urmă cu două zile am primit un act adiţional spre semnare prin care mi se modifică functia,din contabil în funcţionar economic,pe motiv că ... (vezi toată discuția)