avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna ziua, Am deschis un PFA in Octombrie 2020 la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna ziua, Am deschis un PFA in Octombrie 2020 la ANAF. Am lucrat ...

Buna ziua,
Am deschis un PFA in Octombrie 2020 la ANAF. Am lucrat in asigurări ca și consultant financiar și am fost devoita sa-mi deschid acest PFA pentru a-mi desfășura activitatea. In prezent nu mai lucrez și am primit și contract de încetare a activității. As vrea sa inchid acest PFA la ANAF însă, nu știu de ce acte as avea nevoie. Am înțeles de la o fosta colega de munca ca, nu trebuie sa merg la registrul comerțului și ca, pot Închide acest PFA la ANAF. Îmi puteți spune care este procedura și de ce acte as avea nevoie.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
suhateanu.lucia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:36, 9 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti declaratia unica online pe SPV pe anul 2022 cu ce venituri aveti ( sau pe 0) unde veti trece si data incetarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce formulare/documente trebuie să depun la administrația financiară pentru închiderea unui pfa - mediere? trebuie să mai depun documente și la alte instituții? elenadeverde elenadeverde Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce formulare/ documente trebuie sa depun la Administratia Financiara pentru inchiderea unui PFA -mediere in conditiile ... (vezi toată discuția)
Am un pfa deschis in 2018 pentru care nu am mai depus declaratii anuale Bwjy Bwjy Buna ziua! Am un PFA deschis in 2018. A fost deschis si dupa lasat in voia sortii. Nu am nici un venit pe el. Intre timp am uitat de firma si nu am declarat ... (vezi toată discuția)
Declarare venit din pfa elijahlg elijahlg As putea sa declar venitul din PFA infiintat de o luna? In ideea in care in acest fel as figura cu venit inregistrat la ANAF. Multumesc (vezi toată discuția)