avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua.As dori sa întreb,în legătură cu casele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua.As dori sa întreb,în legătură cu casele de marcat,am ...

Bună ziua.As dori sa întreb,în legătură cu casele de marcat,am primit pe SPV eroare la raportare raport Z,dar pe raportul Z se confirma cu succes transmiterea.In alt caz ptr ca nu are activitate,la care se trimite formularul F4109,se cere legarea casei la anaf.Sau în alt caz,după predarea memoriei,se cere în continuare formularul F4109.Cum ar trebui de procedat în cazurile respective.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Conectarea la distanta a caselor de marcat. tiberiu60 tiberiu60 In legatura cu, conectarea la distanta a caselor de marcat in vederea transmiterii de date fiscale catre ANAF am urmatoarea speta: 1 Casa de marcat fiscala cu ... (vezi toată discuția)
Nota contabila bon fiscal gresit vidiva vidiva buna ziua , ce inregistrari contabile se fac in cazul unui bon fiscal gresit? am facut procesul verbal , decizia , copie bon gresit si nu stiu ce articole ... (vezi toată discuția)