avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Soțul meu a avut un accident rutier ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Soțul meu a avut un accident rutier (tamponare). ...

Bună ziua.
Soțul meu a avut un accident rutier (tamponare). Politia a facut doua Pv-uri... ambele cu culpa comuna.

Soțul procesul lui verbal a contestat in fond în judecătoria, unde s-a anulat pV-ul luu și unde se arata ca e nevinovat.

Pe baza sentinței de la asigurări am cerut sa ne despăgubească 100% (nu doar 50% cum ar fi fost după culpa comuna)

Asiguratorul susține ca tot nu ne poate deconta 100% pt ca doar un proces verbal este anulat. Iar a celuilalt conducător inca tot culpa comuna indica pv-ul. Sa mergem în instanta și sa cerem sa se schimbe conținutul pv-ului celuilalt conducător.

Întrebarea mea e cum sa procedam?
Într-adevăr au dreptate și sa cerem in instanta modificarea PV-ului celuilalt conducător pe baza sentinței noastre? Sau sa dam în instanta asigurătorul ca nu vrea sa ne dea banii? Sau ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: kati_pap , utilizator 12:54, 12 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - pv emis de politie anulat de instanta ( cum se stabileste culpa ?) ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, In urma unui accident auto in care au fost implicate doua autoturisme s-a intocmit de catre politie PV in care se specifica trecerea ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională: se poate cere instanței să constate că a fost culpă comună într-un accident de circulație? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Un prieten vrea sa faca plangere impotriva unui p.v. de contraventie (accident de circulatie, ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal -culpa comuna lumidrula lumidrula Buna ziua Acum citeva zile am fost implicata intr-un accident de circulatie, in care verdictil a fost culpa comuna. Mai exact , eu eram angajata in depasirea ... (vezi toată discuția)