avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna, de curand am aflat ca data mea de naștere este ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna, de curand am aflat ca data mea de naștere este alta decât ...

Buna, de curand am aflat ca data mea de naștere este alta decât cea din certificatul de naștere, diferența este de o lună, mi s-a spus ca asta s-a făcut deoarece am fost născut prematur iar doctorii voiau sa ma declare decedat, dar nu vad nici un sens in a scrie alta data de nastere decât cea reala, care ar putea sa fie motivele pentru care s-ar face asta? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:26, 15 August 2022
Parerea mea: nu va schimbati actele, riscati pierderi de bani pe proceduri inutile. Doar astrologul e real interesat de ziua precisa in care v-ati nascut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare nastere copil cu tata cetatean strain, dat disparut AndreeaSS AndreeaSS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza pentru inregistrarea nasterii copilului in urmatoarea situatie: - copilul s-a nascut prematur prin ... (vezi toată discuția)
Certificat de mastere Tibishor Tibishor Când mi-a expirat cartea de identitate , mai precis cu 15 zile înainte , m-am prezentat pentru a-mi face alta noua la serviciul spclep Arad de unde aparțin ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)